2017. március 25.
 
     
 Szavazás
Szeretnél részt venni ifjúsági cserén?
Igen, Nyugat-Európa érdekel
Igen, Észak-Európa érdekel
Igen, Dél-Európa érdekel
Köszi, most kihagyom
 
 Rólunk írták
Reklámarcú képviselők
Bordánynak új ifjúsági polgármestere lett
Bordányban interneten választottak a fiatalok
-->régebbi cikkek

bordánynet.hu


12.10 Cikk küldése e-mailben
Lezárult az ajánlási időszak, megvannak a jelöltek (videó)    A Bordányban zajló Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Választások jelölési szakasza lezárult. Az Ifjúsági Választási Bizottság megállapította, hogy a szavazásra jogosult 12-25 év közötti 444 bordányi fiatal közül az ajánlószelvények összesítése után 7 képviselőjelölt gyűjtötte össze a választásokon való induláshoz minimálisan szükséges legalább 10 db ajánlást. A polgármesteri címre pályázók közül ketten gyűjtötték be a jelöléshez szükséges ajánlásokat. A szavazólapra Lajkó Bálint és Vida Patrícia neve kerülhet. A választások megtartására 2016. december 16-án, pénteken kerül sor. A választásra jogosult bordányi fiatalok megkapták az elektronikus szavazáshoz szükséges egyedi kódokat, amellyel a választás napján reggel 9 és este 7 óra között tudnak belépni a rendszerbe, és szavazni a jelöltekre.
A képviselői szavazólapon hét név fog szerepelni ABC sorrendben: Barta Dániel, Bálint Hanga Rea, Gábor Zalán, Ginder István, Lajkó Bálint, Valkár Anna és Vida Patrícia. A nevek közül maximum négyet (tehát akár kevesebbet is, vagy egyet sem) jelölhet meg a szavazó. A képviselők közül a négy legtöbb szavazatot szerző jelölt kerülhet be az ifjúsági testületbe.
A polgármester választási szavazólapon két név fog szerepelni, Lajkó Bálinté és Vida Patríciáé. Itt vagy szavaz valaki a jelöltre, vagy mindkettőre szavaz, vagy üresen hagyja a szavazólapot és tovább halad a szavazásban. A szavazás a megjelent választópolgárok számától függetlenül érvényes lesz. Az eredményt a szavazás lezárását követően azonnal nyilvánosságra hozza a választási bizottság. A választásokon való részvételt ösztönzően a leköszönő testület az idén is ajándék kisorsolása mellett döntött, így a szavazó fiatalok között egy Lenovo tablet kerül kisorsolásra. Figyelem, szavazni december 16-án 9 és 19 óra között lehet!
a választási hírlevél innen tölthető le: http://www.bordanynet.hu/etar/phpiAchbF.pdf
Jó hír, hogy elkészült a második, a választást segítő kisfilm is: 
A vidék nagykövetei Bordányban
Lezajlott a leköszönő önkormányzat utolsó ülése
Megkezdődött a választás
Megkezdődött a jelölési időszak
Gyermekjogi képzés zajlott a biip-ben
A jövő a jelen Észtországban (+ videó)
-->hírarchívum
 
 
 
Hová kerüljön sportpark, szabadtéri kondipark Bordányban?
Jó lenne, ha lenne (erre lenne még szüksége a fiataloknak)
Bordányi Szabadegyetem-témajavaslatok
 
 
 
 
 
 
 
travesti istanbul hd belgesel yerli paranormal hikayeler butik dershane
GYIF?KUSZA 2004-2008